Publicerad Lämna en kommentar

Om Tant Ingeborg

Tant Ingeborg funderar - just idag...

Vykort-Tant Ingeborg funderar: Egentligen....Min tant har varit med mig länge, ända sedan 1993 faktiskt. Jag ville då göra en ny slags broderade ordspråkstavlor och behövde någon som förmedlade texten. Tant Ingeborg föddes. Min mormor hette Ingeborg och både min mamma och jag heter det som andranamn, så namnvalet var ganska självklart.

Under åren utvecklades Tant Ingeborg till att bli både rundare och kaxigare. Hon fick så småningom flytta över från tyg till papper och såldes som handmålade vykort och tavlor. Jag ställde ut henne på Formex och fick många återförsäljare runt om i Sverige.

De senaste åren har Tant Ingeborg haft ledigt när jag har lagt allt mitt krut på annat, men nu är det dags för henne att äntra scenen igen.

Tavlor och vykort blir det igen och kanske en bok längre fram.

Här hittar du henne >> 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.